Vzajemna

Največji donatorji 10. Praznika Slofutsala

Tudi letos ste se udeleženci in obiskovalci Praznika Slofutsala izkazali s solidarnostnim čutom – znova smo v dobrodelne namene zbirali sredstva od prodanih spominskih majic, ki jih je donirala Zavarovalnica Vzajemna.
Zaradi slabega vremena v petek in soboto je bilo sicer nekaj manj obiskovalcev kot pretekla leta in je zato še nekaj majic ostalo – vsi zainteresirani jih lahko še zmeraj po simboličnih 5 evrov kupite v Taverni Rovn v Športnem parku Rovn, Selca pri Železnikih.

Preberite več: Največji donatorji 10. Praznika Slofutsala

Urnik reportaž s Praznika na Šport TV1

 Danes, četrtek 25.6., ob 16:20 na Šport TV1 sledi ponovitev reportaža iz 10. Praznika Slofutsala.

Vabljeni k ogledu!

Premierno je bila reportaža prikazana v sredo, 24.6. ob 21:00 prav tako na Šport TV1.

AI Avtohiša veliki zmagovalec 10. Praznika Slofutsala

AI Avtohiša proslavlja zmago na Prazniku 2015Veliki finale je prinesel novega zmagovalca na Prazniku Slofutsala - ljubljanska AI avtohiša je na krilih najboljšega igralca ter strelca turnirja, Dragana Petroviča in Denisa Totoškoviča, fantastično odprla srečanje in že uvodoma povedla 2-0. Tolminska Okrepčevalnica Tmin se je odzvala z drzno potezo - igranjem s petim igralcem namesto vratarjem in uspela do polčasa znižati preko Sovdata. Z enako igro so nadaljevali tudi v drugem delu in prek Hozjana so izid izenačili a je bilo njihovo veselje kratkotrajno, saj je Totoškovič že po nekaj sekundah Avtohišo AI znova popeljal v vodstvo, ki ga do konca niso več izpustili iz rok in navkljub velikemu pritisku Tolmincev so se prestižne lovorike zasluženo razveselili igralci iz Ljubljane.

Preberite več: AI Avtohiša veliki zmagovalec 10. Praznika Slofutsala

Razpored izločilnih bojev 10. Praznika Slofutsala

V nedeljo, 21.6.2015, se bo odvijal zaključni del jubilejnega 10. Praznika Slofutsala na katerem se ekipe borijo za 4.100 € nagradnega sklada in kar 21 atraktivnih pokalov. Razpored tekem je objavljen spodaj:

Preberite več: Razpored izločilnih bojev 10. Praznika Slofutsala

Rezultati sobotnih tekem 10. Praznika v živo

Začelo se je tekmovanje ekip iz sobotnih skupin. Čeprav vreme igralcem ni najboilj naklonjeno znova spremljamo zelo zanimive in izenačene dvoboje.

Preberite več: Rezultati sobotnih tekem 10. Praznika v živo

Rezultati petkovih tekem 10. Praznik slofutsala

Po petkovih tekmah so v nedeljsko osmino finala že napredovale ekipe Kozel Pivo iz Ptuja, AI Avtohiša iz Ljubljane, ŠRD Doblar in Okrepčevalnica Tmin.
Kot najboljše druge ekipe so v čakalni vrsti Aspekt, Hirka Eko-Slik, Vikingi in KMN Oplast 97/98, Vsi so zbrali po tri točke, najboljšo gol razliko pa ima trenutno Aspekt.

Vrstni red po odigranih tekmah v petkovih skupinah je spodaj:

Preberite več: Rezultati petkovih tekem 10. Praznik slofutsala

Razpored 10. Praznika Slofutsala

Kdo bo novi (stari) lastnik prehodnega pokala Praznika SlofV kampu Siber je ambasador Praznika Slofutsala, Kristjan Čujec, opravil žreb 10. Praznika Slofutsala. Jubilejni, deseti Praznik, bo zaznamovala najštevilčnejša udeležba ekip iz tujine, saj bomo prvič gostili tudi ekipo iz Avstrije, SC Vienna Walzer, in nekateeri že znani obrazi iz BiH (AFC Alternativo Ugljevik) in Srbije (Smederevo), ter ekipa PVC Džaja iz Cazina ter Gata1 Ideal Bau iz Bihača.

Lovoriko brani ekipa Jasko trade iz Škofljice, ki je tudi prvi nosilec turnirja, na katerem bomo spet lahko občudovali mojstrovine številnih najboljših igralcev futsala in nogometa v Sloveniji. Ekipe so razporejene v skupine po tri, v nedeljske izločilne boje, ki se začnejo z dvoboji osmine finala, napredujejo zmagovalci skupin in 6 najboljših drugouvrščenih ekip.

Preberite več: Razpored 10. Praznika Slofutsala

Izžrebani nagrajenci nagradne igre podjetja Sportivo doo

Čujec je izžrebal srečneže, ki bodo prejeli polo majice z njegovim izvezenim podpisom

Ambasador Praznika, Kristjan Čujec, je izžrebal srečne nagrajence, ki ste sodelovali v nagradni igre podjetja Sportivo doo, glavnega zastopnilka za znamko ERREA v Sloveniji in Balkanu.

Med številnimi pravilnimi odgovori smo izžrebali naslednje:

GLAVNI NAGRADI – polo majica Errea z izvezenim podpisom ambasadorja Praznika Slofutsala, Kristjana Čujca in darila portala turnirji.com prejmeta:

Preberite več: Izžrebani nagrajenci nagradne igre podjetja Sportivo doo

Do 1.5.2015 zastonj na 10. Praznik Slofutsala!

Jubilejni 10. Dobrodelni Praznik Slofutsala letos dodatno nagrajuje prvoprijavljene ekipe – vse, ki bodo prijavnino poravnale do 1.5.2015 bodo vključene v nagradni žreb. Ambasador letošnjega turnirja, Kristjan Čujec pa bo med vsemi ekipami izžrebal dve, ki bosta ob prihodu na turnir dobili vrnjeno celotno prijavnino!

Preberite več: Do 1.5.2015 zastonj na 10. Praznik Slofutsala!

RAZPIS 10. Praznika Slofutsala

Bogate nagrade na 10. Prazniku bo podelila Miss SlovenijeBliža se 10. Praznik Slofutsala, ki se bo odvijal od petka 19. do nedelje 21. junija 2015, na vsem znanem Športnem parku Rovn v Selcih pri Železnikih.
Nastopilo bo lahko 42 ekip, prvih 30 prijavljenih bo na turnir uvrščeno neposredno (prednost imajo ekipe, ki so nastopile na 9. Prazniku 2014),če bo prijavljenih ekip več kot 42 bodo za 12 prostih mest ekipe igrale kvalifikacije za glavni turnir.

Najhitreje prijavljene ekipe bodo večkrat nagrajene - do 31. januarja 2015 je prijavnina namreč samo 60 evrov (po tem datumu je 100 €), med ekipami, ki bodo prijavnino vplačale do 1.5.2015 bomo izžrebali dve (2), ki bosta dobili vso prijavnino vrnjeno!

Celoten razpis si oglejte v nadaljevanju ...

Preberite več: RAZPIS 10. Praznika Slofutsala

Dodatne informacije