Vzajemna

Veliki zmagovalec 11. Praznika je AVTO KRKA!

Favoriti tudi v finalu niso uspeli zmagati!

FINALE: AI AVTOHIŠA - AVTO KRKA 0-2 (0-0)

Strelci: 0-1 Goran Jolić, 0-2 Rade Rusmir

Branilci naslova, AI Avtohiša, so bili favoriti proti Avto Krki, in temu primerno je bilo tudi dogajanje na igrišču – z veliko terensko premočjo Ljubljančanov in obrambno naravnano igro Krkašev, katere je z izvrstnimi obrambami reševal najboljši igralec srečanja, vratar Igor Bratić. Slednji je tudi najbolj zaslužen, da je ostal izid polčasa začetnih 0-0.
Tudi v drugem delu ista slika, borbeni veterani so grizli v obrambi, vrhunsko je branil Bratić, vse svoje razkošno znanje pa je pokazal Goran Jolić, ki je po samostojnem prodoru preigral nekaj nasprotnikov in na koncu še matiral Zaletela. AI avtohiša je znova poskušala z vratarjem v polju, si priigrala kopico priložnosti a neverjetni Bratič na vratih je bil nepremagljiv. Ko je še Rade Rusmir izkoristil slabo podajo nasprotnikov z zadetkom čez celo igrišče, je bil zmagovalec odločen in nepričakovano, a povsem zasluženo, so prvaki postali AVTO KRKA iz Novega mesta.
IGRALEC TEKME: Igor BRATIĆ

Preberite več: Veliki zmagovalec 11. Praznika je AVTO KRKA!

Razpored finalnih dvobojev 11. Praznika Slofutsala

V nedeljo se bodo ob 10:00 začele tekme osmine finala na Prazniku Slofutsala. Urnik tekem in pare si lahko ogledate v nadaljevanju, kot vse kaže pa bo najbolj »pokalo« na posoškem obračunu, saj je žreb namenil, da se že v osmini srečata lanski viceprvak Okrepčevalnica Tmin Amazonka in Kamp Lebanč – obe ekipi polni sedanjih in bivših reprezentantov ter (so) igralcev v Oplastu in Puntarju. 
V nadaljevanju pa se obetajo številne poslastice najboljših slovenskih igralcev futsala, katerim bo na koncu nagrade podelila tudi Miss Slovenije - Mateja Kociper. 
Vabljeni v Selca, splačalo se bo.

RAZPORED TEKEM OSMINE FINALA:

10.00 Jasko trade : Selo ljubavi Bubka bar Gofar
10.40 Kiwi shop : AI Avtohiša
11.20 Kamp Lebanč : Okrepčevalnica Tmin Amazonka
12.00 Aspekt : ŠD Mlinše
12.40 ŠRD Doblar : Avto Krka
13.20 Korektbau : Bubka bar Gofar
14.00 THE Nutrition : Eko-slik
14.40 Kdo je naslednji : ŠD Fonex

Izidi sobotnih tekem 11. Praznika

Ob 12:00 se je s tekmo Žarateam in ŠD Mlinše začel drugi tekmovalni dan 11. Praznika Slofutsala. Tudi danes smo vse rezultate in statistiko srečanj spremljali v živo na naši spletni strani.
Napredovanje so si v soboto zagotovile ekipe: Aspekt, ŠRD Doblar, Kamp Lebanč, Korekt bau, AI Avtohiša, Jasko trade, Bubka bar Gofar, ter kot naj druge še ŠD Mlinše, Selo ljubavi Bubka bar Gofar in Eko-Slik.

Preberite več: Izidi sobotnih tekem 11. Praznika

REZULTATI petkovih tekem 11. Praznika

Pokali že čakajo na najboljše

V Selcih je prvi dan nastopilo 12 ekip v štirih skupinah, vse rezultate smo spremljali na naši strani V ŽIVO! V osmino finala so že gotovo napredovali vsi zmagovalci - AVTO KRKA, THE Nutrition, KDO JE NASLEDNJI in KIWI SHOP. V čakalnici med najboljšimi drugimi ekipami so: Okrepčevalnica Tmin-Amazonka (4 točke, +9 gol razlika), ŠD Fonex (4 točke +3 gol razlika), Sirena bar (3 točke +1 gol), Bar Lipa (3 točke, -1 gol razlika).
Vsi rezultati pa so spodaj:

Preberite več: REZULTATI petkovih tekem 11. Praznika

Razpored 11. Praznika Slofutsala

Opravljen je žreb za 11. Praznik Slofutsala, ki se bo odvijal ta vikend v Selcih pri Železnikih.

Začelo se bo v petek ob 19:00, ko bosta turnir odprli ekipi Kiwi shopa in Fonexa, skupaj pa se bo v petek odigralo tekme v štirih skupinah. 

Nadaljevalo se bo v soboto, ko se bosta točno opoldne med seboj pomerili debitanstski ekipi na Prazniku Slofutsala – tolminska Žarateam in ŠD Mlinše iz istoimenskega zasavskega kraja.

 

Preberite več: Razpored 11. Praznika Slofutsala

Letošnje majice v znamenju turnirjev

Na hrbtnem delu najdete vse oblike malonogometnih turnirjevLetošnje spominske majice Praznika Slofutsala imajo še poseben čar za vse ljubitelje malega nogometa in še posebej udeležence turnirjev - letos namreč plečate (in tudi tiste malo manj :)) hrbte futsal navdušencev krasi stilizirano futsal igrišče z najrazličnejšimi oblikami, kategorijami in načini igranja malega nogometa kot nezgrešljiv kažipot, kateremu športnemu "cehu" pripada njen lastnik :)

Preberite več: Letošnje majice v znamenju turnirjev

Branilci naslova želijo znova na vrh

Aktualni prvaki Praznika Slofutsala, ekipa AI Avtohiše, bodo med 24. in 26. junijem 2016 skušali še za eno leto v svojih rokah obdržati največji prehodni pokal v zgodovini futsala, ki že skoraj leto dni kraljuje v njihovem domicilu, avto salonu v Šiški,  na Bravničarjevi 11. Tam smo se pogovarjali z lastnikom salona in sponzorjem ekipe, Bajkom Porićem.

Preberite več: Branilci naslova želijo znova na vrh

RAZPIS 11. Praznika Slofutsala 2016

Letos se bo odvijal že 11. Praznik Slofutsala, ki bo potekal od petka 24. do nedelje 26. junija 2016, na vsem znanem Športnem parku Rovn v Selcih pri Železnikih.
Nastopilo bo lahko 42 ekip, prvih 30 prijavljenih bo na turnir uvrščeno neposredno (prednost imajo ekipe, ki so nastopile na 10. Prazniku 2015), če bo prijavljenih ekip več kot 42 bodo za 12 prostih mest ekipe igrale kvalifikacije za glavni turnir.

Celoten razpis si oglejte v nadaljevanju ...

Preberite več: RAZPIS 11. Praznika Slofutsala 2016

Dodatne informacije