Vzajemna

Letošnje majice v znamenju turnirjev

Na hrbtnem delu najdete vse oblike malonogometnih turnirjevLetošnje spominske majice Praznika Slofutsala imajo še poseben čar za vse ljubitelje malega nogometa in še posebej udeležence turnirjev - letos namreč plečate (in tudi tiste malo manj :)) hrbte futsal navdušencev krasi stilizirano futsal igrišče z najrazličnejšimi oblikami, kategorijami in načini igranja malega nogometa kot nezgrešljiv kažipot, kateremu športnemu "cehu" pripada njen lastnik :)

Na sprednji strani pa bo junaške prsi zaznamoval nezgrešljivi logotip Praznika, simbol zabave in nogometa - zabavna možička z rock & roll muziko na glavi, kriglom v roki in žogo ob nogah (ne nujno vse hkrati :)).

Nezgrešljivi logotip Praznika SlofutsalaTudi letos bodo majice na voljo po simboličnih 5 evrov, da niso nič manj kvalitetne kot pretekla lete bržčas ni potrebno poudarjati.

Ekipe, igralci in obiskovalci, ki bi radi imeli lep in trajen spomin za letošnji Praznik oz. bi jih podarili sponzorjem ali prijateljem, morda punce obdarovale fanta ... si jih lahko vnaprej rezervirate v želeni velikosti na marko@turnirji.com ali 031 381 635 in vas bodo čakale ob prihodu na prizorišče.

Ker je letos majic nekaj manj kot pretekla leta, si tako najlažje zagotovite, da boste dobili sebi primerno številko.

Sicer pa vabljeni v Selca, športni park Rovn, med 24. in 26.6.2016, kjer boste lahko uživali v izvrstnem nogometu, zabavni družbi, dobri hrani in pijači, če pa vas bo premagala utrujenost, se lahko mirno spočijete v kampu Rovn.

Mas

Deli z ostalimi

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Dodatne informacije