Vzajemna

Promocija zdravega življenjskega sloga na Prazniku 2016

Na 11. Prazniku bomo poskrbeli tudi za promocijo aktivnega življenjskega slogaNa letošnjem Prazniku bo poleg malonogometnega turnirja za vse obiskovalce na voljo tudi strokovno svetovanje in promocija zdravega načina življenja, ki jo bodo v soboto in nedeljo izvajali neodvisni člani podjetja Herbalife.

Pri njihovi stojnici bo mogoče brezplačno izmeriti telesno sestavo, se pogovoriti o zdravem in aktivnem načinu življenja, vsem zainteresiranim bodo na voljo tudi individualna svetovanja, dobili boste prospekte in letake in vse informacije, ki vas bodo zanimale.

Preberite več: Promocija zdravega življenjskega sloga na Prazniku 2016

VZAJEMNA igralcem podarja nezgodno zavarovanje

Vsi igralci dobijo enoletno nezgodno zavarovanjeNa letošnjem 11. Prazniku Slofutsala 2016 bodo vsi nastopajoči igralci dobili enoletno nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Vzajemna.  Zavarovani bodo vsi tisti tekmovalci, ki bodo izpolnili pristopno izjavo in so slovenski državljani, kritje pa vključuje nezgodno zavarovanje od 1.7.2016  do 30.6.2017 v okviru kolektivnega nezgodnega zavarovanja Vzajemna - torej tudi na naslednjem Prazniku Slofutsala 2017.

Preberite več: VZAJEMNA igralcem podarja nezgodno zavarovanje

Kelme FELINE OXO uradni copat 11. Praznika!

Med turnirjem bodo copati po samo 35 €!Samo na 11. Prazniku Slofutsala bodo po posebni promocijski ceni na voljo uradni copati Kelme Feline Oxo – namesto 55 € za le 35 evrov!
Patrick sport doo in Praznik Slofutsala nadaljujeta dolgoročno sodelovanje – tudi letos so »Kelmice« uradni copat turnirja in ekskluzivno, po izjemno nizkih cenah, na voljo samo v Selcih, med časom trajanja turnirja (24.-26.6.2016)!

Preberite več: Kelme FELINE OXO uradni copat 11. Praznika!

SELECT ruske superlige je žoga 11. Praznika

Uradna žoga ruske superlige v futsalu je uradna žoga 11. Praznika SlofutsalaZ dolgoletnim partnerjem, podjetjem Čaplja doo, smo znova ekskluzivno za Praznik Slofutsala zagotovili najboljše žoge za futsal znamke Select – letos se bo vse tekme igralo z žogami narejenimi posebej za Rusko Superligo v futsalu!
V Rusiji je namreč Select že dolga leta glavni partner in uradna žoga vseh tekmovanj – tako v futsalu, kot nogometu.

Preberite več: SELECT ruske superlige je žoga 11. Praznika

Češki KOZEL- pivo 11. Praznika Slofutsala 2016

Okrogel logotip najboljšega češkega pivaNogomet in osvežilni napitki iz hmelja so neločljivo povezani, zato z veseljem sporočamo, da si bodo vsi obiskovalci letošnjega 11. Praznika Slofutsala žejo tešili li z najbolj priljubljenim  češkim pivom – Kozel poimenovanim. Kozel bo ekskluzivno na voljo vse dni turnirja tako v točeni kot ustekleničeni obliki...

Preberite več: Češki KOZEL- pivo 11. Praznika Slofutsala 2016

Magnesia - uradna voda 11. Praznika Slofutsala

Vsem igralcem na letošnjem Prazniku bomo, v sodelovanju s Karlovarske Mineralne Vody, omogočili brezplačno testiranje in odžejanje z naravno negazirano mineralno vodo Magnesia. Ta je izjemno bogata z magnezijem, katerega telo potrebuje za hitrejšo regeneracijo in preprečevanje mišičnih krčev, na njihovi spletni strani pa lahko najdete tudi hiter test, ki vam "izda" vaše potrebe po magneziju in še veliko koristnih informacij ...

Preberite več: Magnesia - uradna voda 11. Praznika Slofutsala

Dodatne informacije