Vzajemna

Kelme FELINE OXO uradni copat 11. Praznika!

Med turnirjem bodo copati po samo 35 €!Samo na 11. Prazniku Slofutsala bodo po posebni promocijski ceni na voljo uradni copati Kelme Feline Oxo – namesto 55 € za le 35 evrov!
Patrick sport doo in Praznik Slofutsala nadaljujeta dolgoročno sodelovanje – tudi letos so »Kelmice« uradni copat turnirja in ekskluzivno, po izjemno nizkih cenah, na voljo samo v Selcih, med časom trajanja turnirja (24.-26.6.2016)!

Copati bodo med turnirjem na voljo po samo 35 €!Posebej dobre volje bodo tudi letos člani »Dream tema-a« oz. najboljše peterke 11. Praznika Slofutsala – prav vsi bodo namreč poleg atraktivnih pokalov prejeli tudi svoj par kelmic Feline oxo!

Vabljeni na največji turnir Sloveniji, kjer boste lahko uživali v mojstrovinah najboljših igralcev malega in velikega nogometa iz Slovenije in tujine, zraven pa boste v pestrem spremljevalnem programu našli tudi marsikaj zanimivega zase – tudi izvrstne copate Kelme po zelo ugodni ceni, VSI IGRALCI pa še dodatne popuste za copate in tekstil, ki jih boste lahko izkoristili v trgovini Patrick Šport na Celovški 34 v Ljubljani (nasproti Hale Tivoli, tel: 01 439 10 10).

Na 11. Prazniku na voljo z velikimi popustiPrav tako bodo po zelo ugodnih cenah na voljo tudi popolnoma novi copati Kelme Subito in Sense – copata s katerimi igrajo nekateri najboljši igralci malega nogometa na svetu, med njimi tudi kapetan slovenske reprezentance Igor Osredkar in kapetan hrvaške reprezentance Ivo Jukić.

PR
Foto: Kelme, Roby
 

Deli z ostalimi

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Dodatne informacije