Vzajemna

Praznik Slofutsala

HVALA Vam!

Letošnja prireditev je bolj ali manj zaključena, zato bi se radi zahvalili prav vsem, ki ste minuli vikend na takšen ali drugačen način zaznamovali tridnevni Praznik Slofutsala. Hvala vsem pokroviteljem, ki ste podprli naš projekt in tako sploh omogočili izvedbo na nivoju, kot smo si želeli. Še  večja  hvala  vsem igralcem in ekipam, ki ste nas počastili z udeležbo na turnirju in tako nagradili ves vloženi trud zadnjih mesecev, saj se nenazadnje trudimo prav zaradi vas, da se počutite dobrodošli in se po možnosti tudi vračate v Selca. Hvala vsem obiskovalcem, ki ste z nami vred uživali v mojstrovinah nastopajočih in hvala vsem medijem, ki ste ažurno spremljali dogajanje na 11. Prazniku. Hvala sodnikom in povezovalcem dogajanja, hvala vsem trem misicam, z Miss Slovenije Matejo Kociper na čelu, hvala ekipi Taverne Rovn, ki je poskrbela za profesionalno postrežbo in odlično kulinariko, hvala zdravniški službi za pomoč pri poškodbah in hvala vsem,  ki ste na bilo kakšen način povezani z našim dogodkom.

In - »Last, but not least important« kot bi rekli v angleško govorečih deželah -  en OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGROMEN HVALA celotni ekipi ORGANIZATORJEV, ki je edina zaslužna,

da je Praznik Slofutsala letos doživel že 11. ponovitev in se v teh letih razvil v največji malonogometni spektakel v Sloveniji.

Hvala Brane Bertoncelj, ki je kot predsednik organizacijskega odbora najbolj zaslužen, da se je Praznik Slofutsala sploh začel »davnega« leta 2006. Hvala Gašper Benedik, ki kot vodja tekmovanja vsa leta skrbi, da vse poteka po pravilih in brez zapletov, hvala Tadej in Boštjan Bernik, ki opravita levji delež operative pred, med in po turnirju.

Ogromno pohval smo prejeli za tekoče internetno spremljanje vsega dogajanja na letošnjem Prazniku, kar nas izredno veseli, a imajo eno veliko napako – zvečine so naslovljene na napačen naslov (osebo) – vse zasluge za sprotno obveščanje o dogajanju v Selcih namreč gredo našima dvema »online« mojstroma, ki sta vse dni v živo vnašala rezultate in slike s tekem na turnirju na Facebook in uradno spletno stran www.praznikslofutsala.com ter tako omogočila, da ste bili na tekočem z dogajanjem na Rovnu – to sta bila Gregor Bernik za zapisnikarsko mizo in Maja Lotrič, ki je uspela tako fotografirati dogajanje kot ga še objavljati na spletu. Tudi lani je bila naveza online mojstrov deležna pohval za ažurnost, le v nekoliko drugačni zasedbi, saj je poleg Maje za vnose skrbel Robert Kokošin.

Takšen projekt ni možen brez vojske požrtvovalnih in pridnih mravljic, ki skrbijo za nemoten potek in kar največje zadovoljstvo in udobje prisotnih in si zaslužijo, da za njihova imena izveste vsi, ki ste bili na Rovnu – zato velika HVALA: Ušeničnik Tomaž, Šolar Stane, Česen Matic,  Lotrič Marko, Nastran Boris, Cimbaljevič Brane, Nastran Manca, Rihtaršič Simon, Trivunović Darko, Lavtar Brane, Demšar Tomaž, Dolenec Franci, Kemperle Jure, Habjan Tomaž, Benedik Danilo, Dolinar Denis, Lavtar Tomaž, Lara Čemažar, Ema Sovinec.

Hvala tudi vsem tistim, ki smo jih morda pozabili omeniti  – zagotovo tega nismo storili namenoma, možno pa je, saj »kdor dela, tudi greši.«

Še enkrat - ISKRENA HVALA!

Mas
Foto: Maja Lotrič

 

 

 

Deli z ostalimi

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Dodatne informacije