Vzajemna

Zmagovalna ekipa 5. Praznika Slofutsala 2010

FLAMENGO, Poljubinj pri Tolminu

Zgoraj od leve proti desni: Kristjan Čujec, Aljoša Mohorič, Aleš Hvala, Gregor Kos,
Spodaj od leve proti desni
Marko Rutar, Valentin Mrak, Denis Mlekuž, Jure Lenarčič

Poročilo od četrtfinala do finala 5. Praznika

Utrinek ob igriščuPreberite si še podrobno poročilo iz vseh tekem četrfinala, polfinala in finala 5. Praznika Slofutsala. Ob vsakem srečanju so navedeni tudi strelci in kronološko gibanje rezultata, prav tako pa sta predstavljena najboljša igralca iz vsake ekipe na teh tekmah.

Preberite več: Poročilo od četrtfinala do finala 5. Praznika

Poročilo iz skupinskega dela tekmovanja in osmine finala

Letos je bil Bubka bar pokrovitelj kar dvema ekipamaPo petkovih tekmah smo na športnem parku Rovn smo dobili prvih sedem članov izločilnih tekem osmine finala. V mnogih izjemno izenačenih srečanjih, pri čemer velja izpostaviti dvoboje v skupini F, kjer so moči merili Kdo je naslednji (Kantarević, Mikanović, Česen, Durgutović, Ignjatović, Rastoka…), Ševlje (Prelec, Markelj …), Azurna obala (Bešter, Česen ml. …) in Vuko mladi (Fetić, Radič …), ki so bili

Preberite več: Poročilo iz skupinskega dela tekmovanja in osmine finala

5. Praznik Slofutsala pripadel Flamengu

Poleg velikega prehodnega pokala so prejeli tudi atraktiven pokal za zmagovalce turnirjaNajmočnejši turnir v Sloveniji zadnjih let je letos še presegel svoj sloves, saj se je v prekrasnem športnem parku Rovn zbralo kar 30 ekip, med njimi praktično vse najkvalitetnejše iz celotne države.

Po nekajletnem premoru smo lahko znova pozdravili tudi skoraj vse naj ekipe iz prestolnice slovenskega futsala – zgornjega Posočja, saj so se ga, čeprav v nepopolnih zasedbah, udeležile skoraj vse top ekipe iz tega konca in p(d)okazale, da mali nogomet v Posočju ni zaman šport številka ena - gledalci na Rovnu so tako imeli priložnost videti praktično vse igralce letošnjega gladiatorskega finala za naslov državnega prvaka med Oplastom in Puntarjem, ki so tudi tokrat pokazali, da imajo mali nogomet v "malem" prstu.

Preberite več: 5. Praznik Slofutsala pripadel Flamengu

Dodatne informacije