Vzajemna

7. Praznik Slofutsala

Zmagovalna ekipa 7. Praznika Slofutsala 2012
GRADBENIŠTVO ŠKORO, Šmartno pri Litiji:
Damir Puškar, Gorazd Drobnić, Igor Osredkar, Rok Mordej, Milivoje Simeunović, Damir Pertić, Alen Fetić.
Vodja ekipe: Hazim Škorić.

Poročilo 7. Praznika Slofutsala v dnevniku EKIPA

Izčrpno poročilo o dogajanju na 7. Prazniku Slofutsala je, tako kot je bila praksa tudi na preteklih turnirjih, objavil tudi edini slovenski športni dnevnik Ekipa. S klikom na sliko boste lahko prebrali povzetek dvodnevnega dogajanja na športnem parku Rovn v Selcih pri Železnikih.

Škoro ponovil podvig na Prazniku Slofutsala!

V izjemni konkurenci vseh najboljših igralcev iz celotne Slovenije – na igrišču športnega parka Rovn so nastopili praktično vsi člani sedanje članske in mladinske futsal reprezentance, številni bivši in občasni reprezentantje ter mnogi izvrstni igralci velikega nogometa – je Gradbeništvu Škoro kot prvi ekipi v zgodovini dosedanjih Praznikov uspelo ubraniti lanski podvig in dvakrat zaporedoma dvigniti pokal najboljših.

Preberite več: Škoro ponovil podvig na Prazniku Slofutsala!

Komentar in rezultati vseh tekem 7. Praznika Slofutsala

Organizatorji smo nadvse zadovoljni, da postaja udeležba na Prazniku tudi poligon za lansiranje mladih, še neuveljavljenih igralcev, saj je prav to ena od naših želja. Številnim starim znancem preteklih Praznikov se je namreč tudi letos pridružilo mnogo novih ekip, ki so se brez izjeme pokazale v čudoviti luči – tako po športnem vedenju kot nogometnemu znanju, in le pomanjkanje izkušenj, ki so v tako zaostreni konkurenci neprecenljive, je večino med njimi stalo napredovanja med 16 najboljših.

Preberite več: Komentar in rezultati vseh tekem 7. Praznika Slofutsala

Vabila na 7. Praznik Slofutsala v Ekipi in Primorskih novicah

Poleg spletnega portala turnirji.com in FB, smo organizatorji Praznika Slofutsala želeli o turnirju obvestiti tudi vse tiste, ki so spletnih medijev manj vešči ali pa se jih načrtno izogibajo - zato smo vabilo na turnir objavljali tudi v Primorskih novicah in Ekipi.

Nastopajočim in najboljšim popusti za adrenalinske počitnice

S pokroviteljstvom podjetja Sportmix iz Bovca, bomo tudi letos vsem sodelujočim ekipam na 7. Prazniku Slofutsala omogočili nepozabno adrenalinsko izkušnjo na najlepši evropski reki, smaragdni Soči. Vsem ekipam smo namreč zagotovili ugodne popuste za spuste z raftingom in ostale vodne dejavnosti na Soči, kjer boste lahko izbirali med različnimi dolžinami in zahtevnostmi proge + popuste pri najemu koles in pomoč pri iskanju nastanitve v tej čudoviti alpski dolini.

Preberite več: Nastopajočim in najboljšim popusti za adrenalinske počitnice

Dodatne informacije