Vzajemna

8. Praznik Slofutsala

Oglas - igraj 888Poker na netu

Igrajte poker na spletu z 888poker.
Brezplačna registracija za igranje poker turnirjev on-line, bogati bonusi ob prijavi na turnirje in številne druge nagradne igre so zagotovilo, da  boste vedno našli kaj zanimivega zase!

 

Poglejte si REPORTAŽO IZ 8. PRAZNIKA SLOFUTSALAtu

Lepa dekleta ljubijo barabe, se je nekoč pelo, danes pač - spremljajo Praznik Slofutsala :=)Ekipa Konteso - Čujec, Mordej Rok, Mordej Alen, Drobne, Kroflič, Vrhovec, Dušan Tešić Celotno reportažo iz letošnjega 8. Praznika Slofutsala, ki je bila predvajana na ŠPORT TV1, smo v spletni različici objavili še na svetovnem medmrežju.

Prispevek, ki traja skoraj eno uro, in nekaj izjav udeležencev si lahko ogledate povezavi "REPORTAŽA iz 8. PRAZNIKA SLOFUTSALA" ali pa s klikom na bener "Reportaža 8. Praznik Slofutsala 2013" na desni strani portala.

Preberite več: Poglejte si REPORTAŽO IZ 8. PRAZNIKA SLOFUTSALAtu

Oddaja o 8. Prazniku Slofutsala na RADIU KOPER

Oddaja o 8. Prazniku Slofutsala je bila tudi na Radiu KoperLetošnji Praznik Slofutsala je bil medijsko odlično pokrit - znašel se je tudi v etru RADIA KOPER! V nedeljo 23.6. je bilo na tem programu javljanje v živo iz prizorišča, skupaj z izjavami nekaterih akterjev dogajanja - Roka Mordej, Saša Leban, Blaža Peljhan ... in nekaj besed organizatorjev. Celotno oddajo lahko poslušate na ...

Preberite več: Oddaja o 8. Prazniku Slofutsala na RADIU KOPER

Reportaža s Praznika v sredo ob 18:30 na ŠPORT TV 1

Glavni medijski pokrovitelj Praznika SlofutsalaV sredo, 3.7. bo 18:30 bo na ŠPORT TV 1 še ena ponovitev reportaže iz letošnjega Praznika Slofutsala. Kdor si jo še ni uspel ogledati ima (zadnjo) priložnost v sredo popoldne.

Naj spomnimo,da je bila reportaža iz 8. PRAZNIKA SLOFUTSALA, že predvajana v petek 28.6. ob 18:55 na ŠPORT TV 1.
Prva ponovitev je bila v soboto ob 12:00 na isti televiziji (Šport TV1), za zamudnike pa kot zapisano še ena priložnost ogleda v sredo ob 18:30 na Šport TV 1.
Vabljeni k ogledu!

Rezultati in statistika izločilnih srečanj

pokali123.si so pokrovitelj atraktivnega "pleha" na Prazniku SlofutsalaPripravili smo seznam vseh parov od osmine do finala ter vse rezultate izločilnih bojev z vsemi strelci, ki so vpisani kronološko po doseženih zadetkih, število storjenih prekrškov, dobljeni rumeni kartoni. Celoten turnir je minil v zelo športnem vzdušju -podeljen ni bil niti en rdeči karton, kar nas kot organizatorje močno veseli, saj dajemo velik poudarek Fair playu in prijateljskemu stisku rok po končanih tekmah.

REZULTATI TEKEM - OSMINA FINALA:

Preberite več: Rezultati in statistika izločilnih srečanj

Zmagovalci skupin in vsi člani osmine finala

Uredili smo vrstne rede ekip po skupinah in pripravili seznam vseh ekip, ki so se uvrstile v jutrišnjo osmino finala.
To so iz petka: Kamp Nadiža Zuride, April doo, Jasko trade, Okrepčevalnica Tmin in Šport bar Klančar Žerjavi.
Iz sobote pa: Škoro gozdarstvo Mujkić, Bubka bar GoFar, Ecoinvest, Insem atmos, Metropolis bar, Konteso, IM-Sport/Antimon, AFC Alternativo, Vila Bistrica.

Dva najboljši drugi ekipi sta: Goll bar Extrem (4 točke in gol razlika + 9), ter KMN Velike Lašče (4 točke in gol razlika +5)

Preberite več: Zmagovalci skupin in vsi člani osmine finala

Skupine in razpored tekem 8. Praznika Slofutsala

Žreb je opravil vodja tekmovanja, Gašper BenedikVčeraj je bil v športnem parku Rovn opravljen žreb skupin letošnjega Praznika. Vseh 42 sprejetih ekip naprošamo, da pridejo na turnir vsaj pol ure pred svojo prvo tekmo, da prijavijo ekipo, prevzamejo mapo z darili pokroviteljev, se seznanijo s PRAVILI turnirja in parkirnim režimom, saj z avtomobili NE bo mogoče priti do igrišča, temveč bo parkirišče urejeno ob glavni cesti, pred mostom čez Soro.

Preberite več: Skupine in razpored tekem 8. Praznika Slofutsala

Prijave podaljšane do torka, prosti še 2 mesti!

Čigavo ime se bo letos pridružilo dosedanjim zmagovalcem?Na Prazniku se do torka do 13:00 lahko BREZ kvalifikacij prijavita še največ 2 ekipi! Ko bo zapolnjena kvota 45 ekip, dodatnih prijav ne bomo več sprejemali in bodo vse ekipe direktno uvrščene na turnir - kvalifikacij ne bomo organizirali!

Po »čiščenju« neresnih ekip s seznama več kot 50 prijavljenih je trenutno na spisku ostalo 42 ekip s plačano prijavnino + 1 v rezervi. Zaradi te dodatne ekipe smo podaljšali rok prijav do torka - če se bosta prijavili še dve dodatni ekipi se bo igralo v 15ih skupinah s po tremi ekipami – v osmino bodo napredovali zmagovalci in ena najboljša drugouvrščena ekipa.

V NOBENEM PRIMERU PA NE BOMO SPREJELI VEČ KOT ŠE 2 DODATNI EKIPI!

Preberite več: Prijave podaljšane do torka, prosti še 2 mesti!

Napovedi glavnih favoritov pred 8. Praznikom Slofutsala

21 pokalov + prestižni prehodni pokal čaka na najboljše 8. Praznika SlofutsalaKdo so papirnati favoriti, kakšen bo igralski kader glavnih nosilcev, kakšne so ambicij in želje vodij ekip – to smo »izvlekli« od sodelujočih in uredili spodnji prispevek. Prijaviti se je možno samo še danes, 14.6., do 19:00 (031 381 635 – Marko), na največji slovenski turnir, ki ima tokrat tudi mednarodno zastopstvo z ekipami iz Srbije, Hrvaške in BiH.

Za mnenja smo povprašali  vse najboljše iz lanskega Praznika in nekatere dodatne nosilce skupin, a to še zdaleč ne pomeni, da je seznam favoritov za najvišja mesta s tem zaključen - prijavljene so še številne druge odlične ekipe iz vse Slovenije, ki prav gotovo sodijo vsaj v širši krog favoritov in obeta se nam izjemno atraktiven in nepredvidljiv turnir!

  "Anketirancem" smo postavili 4 vprašanja:

1. Kaj pričakujete od letošnjega Praznika Slofutsala oz. kakšne so vaše ambicije?
2. Kdo so glavni favoriti za zmago oz. top 4 mesta?
3. Kakšen bo vaš igralski kader – ste se v primerjavi z lani kaj okrepili?
4. Kakšna  misel/sporočilo pred pričetkom turnirja?

Preberite več: Napovedi glavnih favoritov pred 8. Praznikom Slofutsala

21 ATRAKTIVNIH POKALOV LETOŠNJEGA PRAZNIKA!

Pokali za prvih osem ekipTudi letos so en prepoznavnih znakov Praznika skrbno izbrani prestižni pokali – v spletni trgovini www.pokali123.si smo našli nadvse atraktivne pokale za najboljše ekipe in posameznike, ki so že pripravljeni na predajo letošnjim laureatom.

Kot je v navadi bomo s pokali in denarnimi ter praktičnimi nagradami obdarili prvih 8 (osem!) ekip, najboljšo peterko oz. DREAM TEAM turnirja, najbolj športno ekipo, najbolj oddaljeno ekipo, najbolj simpatično ekipo, podelili bomo tudi pokal šanka in seveda priznanja za delilce pravice na turnirju.

Pokali za naj posameznike, ekipe, sodnike ...Glavni predmet poželenja na PraznikuGlavni predmet poželenja pa še naprej ostaja VELIKI PREHODNI POKAL z vgraviranimi imeni vseh dosedanjih zmagovalcev - po vrstnem redu: 2006-Ekoles (Tolmin), 2007-Goll bar (Ribnica), 2008-Casino Rubin (Žalec), 2009-Taverna Carraro (Celje), 2010-Flamengo (Poljubinj), 2011-Gradbeništvo Škoro (Litija), 2012-Gradbeništvo Škoro (Litija).

Kdo se jim bo pridružil na letošnjem 8. Prazniku? Če menite, da ste to lahko vi, imate čas še do petka 14.6. do 19:00, da se prijavite na turnir (031 381 635 - Marko) in se direktno ali skozi kvalifikacije borite za atraktivne lovorike in skupni nagradni sklad v višini prek 3.100 evrov!

Povečali smo število mest za nastop na 8. Prazniku!

Potekale bodo kvalifikacije, najboljše 3 ekipe se uvrstijo na glavni turnirZaradi izjemnega zanimanja ekip smo organizatorji Praznika Slofutsala povečali število nastopajočih za dodatna 3 mesta - če bo prijavljenih več kot je prostih mest, se bodo naknadno prijavljene ekipe za prostor na turnirju med seboj pomerile na kvalifikacijskem turnirju.

Tako bo lahko na letošnjem turnirju nastopilo 45 ekip in ne le 42 kot je bilo prvotno razpisano, po potrebi se bodo torej odigrale še kvalfikacije za glavni turnir!

KVALIFIKACIJE ZA GLAVNI TURNIR:
Potekale bodo v četrtek, 20. junija, na športnem parku Rovn v Selcih pri Železnikih.

Preberite več: Povečali smo število mest za nastop na 8. Prazniku!

Najbolj športni ekipi 100 evrov podjetja KAB marketing!

Kab marketing nagrajuje najbolj športno ekipo s 100 €Na Prazniku Slofutsala vsa leta spodbujamo športno vedenje vseh sodelujočih, saj je druženje, sklepanje novih poznanstev in prijateljstev ter vsesplošno dobro počutje, eno glavnih vodil prireditve.
Zato že od samega začetka podeljujemo pokale ter nagrade za najbolj športno ekipo in tudi na ta način poskušamo prispevati k še bolj športnemu vzdušju na turnirju.

Letos bomo po zaslugi nekdanjega odličnega igralca nogometa in malega nogometa, ter tudi večkratnega reprezentanta Slovenije v malem nogometu, Dušana Novaka, in njegovega podjetja KAB MARKETING d.o.o , najbolj športno ekipo še posebej razveselili – prejela bo namreč bon v višini kar 100 evrov za opremo po izbiri blagovne znamke GIVOVA!

Preberite več: Najbolj športni ekipi 100 evrov podjetja KAB marketing!

Praznik Slofutsala v oddaji Timeout

S pomočjo Mileta Simeunovića, ambasadorja 8. Praznika Slofutsala, je bil turnir lepo predstavljen tudi na televiziji Šport TV. Simeunović je namreč v zanimivem prispevku razkril veliko manj znanih zanimivosti in anekdot iz svojih turnirskih tekmovanj, prostor pa je dobil v udarnem terminu te športne televizije, v pogovorni oddaji Timeout.

Preberite več: Praznik Slofutsala v oddaji Timeout

Prijavljenih že 30 ekip, prostih le še 12 mest, Mile izžrebal srečno ekipo

Mile je opravil žreb vračila prijavnineNa Praznik Slofutsala je prijavljenih že 30 ekip, prostora je samo še za 12 novih, zato pohitite s prijavo in plačilom prijavnine, ki edino zagotavlja uvrstitev na žrebanje. Med ekipami, ki so najhitreje vplačale prijavnino, pa je ambasador Praznika, Mile Simeunović, izžrebal eno, kateri bomo organizatorji vrnili vplačano celotno prijavnino.

Tako je Mile v čudovitem ambijentu gostilne Na gradu, skupaj s predsednikom organizacijskega odbora, Branetom Bertoncljem,

Preberite več: Prijavljenih že 30 ekip, prostih le še 12 mest, Mile izžrebal srečno ekipo

Najboljši igralci futsala o Prazniku tega športa

Najodmevnejša slovenska malonogometna prireditev je v dosedanjih 7ih izvedbah gostila praktično vse najboljše igralce malega nogometa v Sloveniji. Med temi, ki so se tudi okitili z nazivi najboljših v različnih kategorijah so tudi Osredkar, Mordej, Puškar, Čujec, Simeunović, Grželj, Horvat, Rusmir, Drobnič ... Njihova mnenja o turnirju, ki bo letos 21.-23. junija, lahko preberete v nadaljevanju.

Preberite več: Najboljši igralci futsala o Prazniku tega športa

Veliki popusti ekipam za aktivnosti na Soči!

Spust z raftom je eno najlepših in najbolj prvinskih doživetij na reki SočiEkipe na 8. Prazniku Slofutsala bodo deležne velikih ugodnosti za vse vrste adrenalinskih doživetij na reki Soči! V sodelovanju s podjetjem Sport Mix, znanega futsal igralca Primoža Zorč, bodo ekipe deležne kar 25% popusta na vse dejavnosti, katere organizirajo (rafting, canyoning, hydrospeed … vsa ponudba na www.sportmix.si).

Poleg tega so v podjetju ekipam pripravili tudi izjemno ugoden paket, ki zajema 2 dnevno bivanje v Posočju + rafting na Soči (ena nočitev in rafting) – cena samo 45 € (polna cena paketa je drugače 60 €). Dodatno nočitev pa vam omogočijo za samo 17 € / osebo!

Preberite več: Veliki popusti ekipam za aktivnosti na Soči!

EKIPA ostaja glavni medijski pokrovitelj Praznika!

Prvi in edini slovenski športni dnevnik, EKIPA, je že dolgoletni partner prireditev Praznik Slofutsala. Tako nam je ponudila roko že na premiernem turnirju leta 2006. Takrat, še v avgustovskem terminu, smo turnir poleg tekmovalnega dela popestrili tudi z ekshibicijskem srečanjem. Slednje je poskrbelo za dobro voljo vseh prisotnih, glavni akterji pa so bili prav športni novinarji Ekipe, katerim sta na pomoč priskočila tudi mednarodna futsal sodnika, Gregor Kovačič in Sead Nadarević. Nasprotniki

Preberite več: EKIPA ostaja glavni medijski pokrovitelj Praznika!

Spominske majice letošnjega Praznika

Majice lahko po samo 5€/kos naročite do 10. junijaTudi letos bomo vsem udeležencem, obiskovalcem in drugim ljubiteljem futsala ter malega nogometa omogočili, da bodo s seboj poleg lepih občutkov odnesli tudi trajen spomin - znova bomo namreč izdelali spominske majice naše prireditve s prepoznavnim zabavnim logotipom in vsem zainteresiranim omogočili, da majice naročijo po samo 5 € / majico.

Letošnjo barvno kombinacijo si lahko ogledate na sliki levo, kot vedno bodo majice zelo kvalitetne, minimalno 160 gramske. Prednaročila za majice po ceni 5 € bomo

Preberite več: Spominske majice letošnjega Praznika

Vračilo prijavnine za 8. Praznik Slofutsala!

Z malo sreče lahko na 8. Prazniku nastopate in se družite ZASTONJ!Ena letošnjih novosti 8. Praznika Slofutsala je, da bomo med prvimi 10-imi ekipami z vplačano prijavnino oz. ekipami, ki bodo prijavnino vplačale do 1. maja Z ŽREBOM IZBRALI ENO EKIPO, KATERI BOMO NA TURNIRJU CELOTEN ZNESEK VRNILI IN BO LAHKO IGRALA ZASTONJ! Več ...

Preberite več: Vračilo prijavnine za 8. Praznik Slofutsala!

Crofutsal.com glavni medijski partner na Balkanu!

Največji hrvaški futsal portalOrganizatorji 8. Praznika Slofutsala z veseljem sporočamo, da smo se hrvaškim futsal portalom, www.crofutsal.com dogovorili za medijsko partnerstvo pri naši letošnji prireditvi. Ustanovitelj, glavni urednik, novinar, fotograf in osrednja gonilna sila najboljšega malonogometnega portala na Balkanu, Ivica Ojvan, je sprejel naš predlog za sodelovanje in z njegovo pomočjo boste lahko večino najpomembnejših informacij v zvezi z 8. Praznikom prebrali tudi na največjem hrvaškem futsal portalu - 8. Praznik Slofutsala.
Prepričani smo, da bo s tem prepoznavnost naše prireditve še veliko večja in bo segla krepko čez meje naše države, zagotovo pa

Preberite več: Crofutsal.com glavni medijski partner na Balkanu!

Mile Simeunović ambasador 8. Praznika Slofutsala!

Mile in Dejan Simić na igrišču v SelcihOrganizatorji največjega malonogometnega turnirja v Sloveniji z veseljem in ponosom objavljamo, da smo k sodelovanju privabili najboljšega igralca vseh časov v Sloveniji in tudi veliko širše – Mileta Simeunovića.
Nekdaj profesionalec v Italiji in Rusiji, kjer se je okitil tudi z naslovom državnega prvaka, dolgoletni reprezentant, igralec, ki je na področju Balkana pojem za malonogometno vrhunstvo, igralec, čigar žoge imajo oči, ki je presežek, dodana vrednost vsake ekipe za katero nastopi, igralec, ki nima poteze preveč, a vedno lahko naredi višek,… 

Preberite več: Mile Simeunović ambasador 8. Praznika Slofutsala!

Zakaj postati pokrovitelj 8. Praznika Slofutsala?

Preprosto - ker za vaš denar ponujamo več kot ostali saj:

-    organiziramo najbolj medijsko pokrit malonogometni dogodek v Sloveniji in širše (reportaža na Šport TV, poročila v Ekipi, spletnih portalih www.turnirji.com, www.crofutsal.com... )
-    imamo uradno spletno stran turnirja www.praznikslofutsala.com za vašo predstavitev,
-    imamo bogat spremljevalni program in številne oblike sodelovanja,
-    dobite od 50 - 75% POPUSTA za oglaševanja na portalu www.turnirji.com

Vsem zainteresiranim ponujamo možnost dolgoročnega sodelovanja in več različnih partnerskih paketov!

Preberite več: Zakaj postati pokrovitelj 8. Praznika Slofutsala?

8. Praznik Slofutsala s številnimi novostmi!

  PRAZNIK (SLO)FUTSALA si je v svojih dosedanjih 7-ih izvedbah uspel pridobiti zavidljiv renome najkvalitetnejšega malonogometnega turnirja v Sloveniji.
To nam je dalo elana in energije, da poskusimo z 8. Praznikom Slofutsala, ki bo 21., 22. in 23. junija 2013 na športnem parku Rovn v Selcih pri Železnikih, celotno prireditev dvigniti še stopničko ali dve višje na vseh področjih – od organizacije, do samega tekmovalnega in spremljevalnega programa ter seveda medijske pokritosti dogodka. Večino novosti vam predstavljamo že v tem prispevku...

Preberite več: 8. Praznik Slofutsala s številnimi novostmi!

Dodatne informacije