Vzajemna

Na 9. Prazniku smo zbrali kar 3.200 € v dobrodelni sklad!

Letošnji 9. Praznik Slofutsala, ki je potekal od 20. do 22. junija 2014 na Športnem parku Rovn v Selcih je še posebej zaznamovala dobrodelna akcija z dobrotnikom Petrom Prevcem in ključno pomočjo Zavarovalnice VZAJEMNA, ki je prispevala spominske majice in številne druge aktivnosti.
Seveda pa gre velikanska zahvala številnim sodelujočim ekipam in posameznikom, ki so majice kupile in tako pomagale zbrati dobršen del sredstev...

Preberite več: Na 9. Prazniku smo zbrali kar 3.200 € v dobrodelni sklad!

Reportaža 9. Praznika bo na ŠPORT TV 1 !

Tudi letos bo obsežna reportaža z 9. Praznika Slofutsala večkrat predvajana na Šport TV. Premierno predvajanje reportaže bo ta petek, 27.6. ob 20:00 na prvem programu - ŠPORT TV 1. Vabljeni k ogledu enourne reportaže iz najmočnejšega turnirja v malem nogometu v Sloveniji doslej.

V tretje gre rado – Jasko trade osvojil 9. Praznik Slofutsala

Saj ni res pa je – v fantastični konkurenci 45ih ekip iz Slovenije, Hrvaške in Češke, še kvalitetnejši kot pretekla leta, sta se v finalu še tretjič zapored srečali isti ekipi – Jasko trade in Gozdarstvo Mujkić (Gradbeništvo Škoro). Novo dramatično finale se je končalo z remijem 2-2, po kazenskih strelih in uspešnih obrambah najboljšega vratarja turnirja Igorja Bratiča pa so se svojega prvega naslova prešerno veselili igralci Jasko trade iz Ljubljane.

Poleg turnirja se je uspešno zaključila tudi velika dobrodelna akcija Praznika Slofutsala. Pred finalno tekmo se je končala  licitacija športne opreme Petra Prevca, ki je skupaj z aktualno miss Slovenije, Majo Cotič,  tudi podelil predmete najvišjim licitatorjem ter nagrade najboljšim ekipam in posameznikom Praznika Slofutsala.

Preberite več: V tretje gre rado – Jasko trade osvojil 9. Praznik Slofutsala

Znani vsi udeleženci osmine finala

Na sobotnih srečanjih so favoriti zvečine upravičili svojo vloge, po prikazanem in igralskem kadru pa lahko tudi izluščimo glavne favorite za končno zmago – poleg Gozdarstva Mujkić za čigar imenom se »skrivajo« trikratni zaporedni zmagovalci Praznika z Osredkarjem, Fetićem, Puškarjem ... in dvakratnih zaporednih finalistov , Jasko Trade (Bratič, Rastoka, Đurđević, Ilić ...) se dream team skriva tudi v ekipi Zumix trans, z Mirnesom Šišićem,  Režonjo, Drobničem  ... , pa Kozel Pivo z Jolićem, Mitrakovićem, Rusmirjem ... in hrvaška ekipa Alumnus Kelme, katere okostje sestavljajo igralci aktualnih hrvaških futsal prvakov (Đulvat, Capar, ...). Seveda pa na Prazniku ni slabih ekip in zagotovo so odmevnega rezultata sposobni tudi vsi ostali zmagovalci skupin – Kiwi shop iz Sevnice (Pešec, Kurnik, Kranjčevič), Flamengo s Kristjanom Čujcem, Mohoričem, Lenarčičem, KMN Velike Lašče (Pirman, Begić, Erbida ...), Bubka Bar Gofar (Rašović, Balagič, Banič ...)  ter ŠD Sovodenj, in kot najboljša druga ekipa – Hirka Ekoslik (Smiljanić, Midžan, Viler ...)

Preberite več: Znani vsi udeleženci osmine finala

Začel se je največji slovenski futsal turnir

Po prvem predtekmovalnem dnevu 9.Praznika Slofutsala, ki ta vikend poteka v Selcih pri Železnikih, imamo med 45imi prijavljenimi ekipami iz Slovenije in tujine znanih prvih 5 udeležencev nedeljskih izločilnih dvobojev. Ti bodo zaznamovani tudi z zaključkom dobrodelne dražbe zmagovalne opreme Petra Prevca, ki se bo skupaj s svojim skakalnim olimpijskim predhodnikom, Matjažem Debelakom,  udeležil prireditve in  najvišjim dražiteljem  predal svojo opremo, ter, skupaj z aktualno miss Slovenije,  Majo Cotič,  tudi podelil atraktivne pokale najboljšim ekipam in posameznikom.

Preberite več: Začel se je največji slovenski futsal turnir

Izločilne tekme Praznika Slofutsala V ŽIVO na FB

Unikatni pokal za najboljše na turnirjuTekoče rezultate današnjega finalnega tekmovalnega dne lahko v živo spremljate na FB strani Praznika Slofutsala. Po koncu tekmovanja pa bodo na tej strani objavljeni vsi  rezultati. Odigrana je že prva tekma ...

Povezava na FB je tukaj - REZULTATI V ŽIVO.

 

 

Razpored tekem 9. Praznika Slofutsala

Ambasador in vodja tekmovanja 9. Praznika SlofutsalaV gostišču Jazbec v Idrskem pri Kobaridu smo s pomočjo ambasadorja Praznika, Kristjana Čujca, opravili žreb za letošnji turnir. Skupaj bo na letošnjem Prazniku nastopilo kar 45 ekip, v 15ih skupinah se jih bo 5 odigralo v petek, 10 pa v soboto za uvrstitev v nedeljsko osmino finala. Ker smo povečali število ekip iz 42 na 45, se bodo v osmino finala uvrstili vsi zmagovalci skupin ter najboljša drugouvrščena ekipa.

Preberite več: Razpored tekem 9. Praznika Slofutsala

Nagradni sklad 4.100 € in 9.6.do 19:00

To sta pravilna odgovora nagradne igre Praznika Slofutsala. Koliko je nagradni sklad in kateri je zadnji rok prijav so pravilno odgovorili številni obiskovalci portala, kdo pa je imel največ sreče pri žrebu?

1.       NAGRADA gre v roke Draga Adamiča, ki prejme - prestižna polo majico z izvezenim avtogramom ambasadorja letošnje prireditve, najboljšega slofutsal igralca ta hip – KRISTJANA ČUJCA, DVD in eko-kemični svinčnik Praznika Slofutsala

Preberite več: Nagradni sklad 4.100 € in 9.6.do 19:00

Trofeje na 9. Prazniku Slofutsala

Začenja se lov na eno izmed prestižnih trofej iz spletne trgovine POKALI123.si – kar 21 pokalov čaka udeležence letošnjega Praznika, na katerega se lahko prijavite do ponedeljka 9.6.  

Tako bo pokale znova prejelo prvih osem ekip, saj je preboj med 8 najboljših na Prazniku zelo zahtevna naloga, za katero je poleg znanja potrebno imeti tudi kanček sreče.

Najbolj atraktivna

Preberite več: Trofeje na 9. Prazniku Slofutsala

Majice 9.Praznika za žrtve poplav in invalidno osebo

Kupnina od majic gre v dobrodelni sklad PraznikaLetos smo s pomočjo »Dobrotnika Praznika – PETRA PREVCA« organizirali zbiranje sredstev v »DOBRODELNI SKLAD Praznika Slofutsala«, katera bomo namenili za žrtve poplav v BiH in invalida iz Železnikov.

V Dobrodelni sklad bo šla CELOTNA KUPNINA tradicionalnih SPOMINSKIH MAJIC 9. PRAZNIKASLOFUTSALA! S pomočjo pokrovitelja (zav. Vzajemna) bomo natisnili 400 majic in skušali z njimi zbrati vsaj dodatnih 2.000 evrov v dobrodelni sklad (majice boste lahko kupili po 5 €/kos in darovali prostovoljne prispevke).

Preberite več: Majice 9.Praznika za žrtve poplav in invalidno osebo

DOBRODELNA akcija Praznika Slofutsala s PETROM PREVCEM!

Peter z olimpiujskima medaljama iz Sočija - s sabo ju bo imel tudi na PraznikuLetošnji mednarodni malonogometni turnir, Praznik Slofutsala (20.-22.6.), bo potekal v duhu solidarnosti – z »Dobrotnikom Praznika Slofutsala« PETROM PREVCEM, našimi pokrovitelji, obiskovalci in igralci, bomo zbirali sredstva v »Dobrodelni sklad Praznika« in jih v celoti namenili žrtvam poplav v BiH ter invalidu iz Železnikov za nakup hišnega dvigala.

SPOZNALI BOMO OLIMPIJCA: PETRA PREVCA in MATJAŽA DEBELAKA

Pestro nedeljsko dogajanje bo namenjeno mladim družinam in športnim navdušencem - z Živžavom Praznika (delavnice za otroke, degustacije VIKI

Preberite več: DOBRODELNA akcija Praznika Slofutsala s PETROM PREVCEM!

Praznik Slofutsala POVIŠAL NAGRADNI SKLAD!

Prijavnina 100 €, prijave Marko - 031 381 635Največji slovenski malonogometni turnir je za dodatnih 1.000 evrov povišal NAGRADNI SKLAD, ki sedaj znaša kar 4.100 € - od tega bo zmagovalec (poleg atraktivnih pokalov in prehodnega pokala) prejel 2.100 evrov!

Preberite več: Praznik Slofutsala POVIŠAL NAGRADNI SKLAD!

Dodatne informacije