Vzajemna

MILETOV VIDEO za 9. Praznik na ŠPORT TV

Po premiernem lanskoletnem zabavnem videu z Miletom Simeunovićem, so na Šport TV tudi za letošnji Praznik Slofutsala 2014, pripravil osveženi video z Miletom in dvojno, ki vabi na največji malonogometni turnir v Sloveniji, od 20.-22. junija

Preberite več: MILETOV VIDEO za 9. Praznik na ŠPORT TV

Mile SIMEUNOVIĆ O KRISTJANU ČUJCU

Kot že mnogokrat v svoji karieri je najboljši igralec slofutsala vseh časov tudi lani oral ledino z, za igralce futsala, neobičajno vlogo. Sprejel je namreč ponudbo organizatorjev največjega slovenskega malonogometnega turnirja, Praznika Slofutsala (20.-22.6.2014) in postal ambasador te tridnevne prireditve.

Preberite več: Mile SIMEUNOVIĆ O KRISTJANU ČUJCU

Ambasador predstavlja Praznik Slofutsala na Šport TV!

Mile in Mile Simeunović bo v nedeljo 26.6. gost športne oddaje Time out na Šport TV. Rdeča nit prispevka, ki bo na sporedu ob 18:25, bo seveda mali nogomet in še posebej letošnji Praznik Slofutsala, katerega si boste lahko ogledali tudi v reportaži na Šport TV. V sklopu oddaje bo predstavljen tudi spot letošnjega turnirja z Miletom v glavni vlogi, posnet na ljubljanskem gradu, v znani Gostilni na gradu.

Spletno verzijo si lahko ogledate na spletni strani Šport TV: Mile in dvojna...

Preberite več: Ambasador predstavlja Praznik Slofutsala na Šport TV!

Mile Simeunović - Težko je ponoviti predstavo z Barcelono

O razlogih za neigranje v izbrani vrsti, zakaj je bil Križman najuspešnejši selektor, ocenjuje rezultatske (ne)uspehe reprezentance, svoje vrhunske in katastrofalne partije, o svoji vlogi selektorja …

Mile je profesionalno pot začel z enoletnim igranjem v Italiji, potem pa prestopil v Rusijo, kjer je igral za Norilsk Nickel in to v času, ko je bilo rusko prvenstvo najmočnejše v Evropi, njihova reprezentanca je bila evropski prvak leta 1999, Dina Moskva je bila večkratni evropski klubski prvak…
V Rusiji si igral 6 let in bil tudi državni prvak – je osvojitev naslova ruskega prvaka tvoj največji uspeh? Definitivno uspeh kariere. Sledita še dva hrvaška in slovenska naslova.

Še ohranjaš stike z ljudmi iz tega obdobja, vem, da si bil dober prijatelj z ruskim kapetanom Sergejem Ivanovom?
Ja, s Sergejem se občasno slišiva po telefonu, podobno tudi z Besom Zoidze, ki je pomočnik trenerja v ruski ekipi Ttg yugorsk.

Preberite več: Mile Simeunović - Težko je ponoviti predstavo z Barcelono

Mile Simeunović - intervju

Mile SimeunovićTurnirski začetki, prvi vzornik, najljubši turnirji, najtežji nasprotniki, skrivnost uspehov ekipe Gradbeništvo Škoro, katero pivo raje pije - Union ali Laško …

Pri 6-ih letih si začel trenirati veliki nogometom pri NK Črnuče. Ko si se pri 19ih letih odločil, da se posvetiš samo malemu nogometu so se ti mnogi vrstniki čudili in skrivaj tudi posmehovali – zakaj si se odločil za ta korak?
Enostavno zato, ker sem bolj užival, ko sem igral mali nogomet.


Si imel v mladosti kakšnega vzornika?

Imel sem ga v Darku Birjukovu, dolgoletnem igralcu in trenerju Domžal. Ko si gledal njegovo igro je bilo vse tako enostavno, a hkrati lepo in atraktivno. Spremljal sem ga na praktično vseh turnirjih in vpijal njegove poteze. Čez nekaj let pa smo skupaj osvajali turnirje. Neverjetno :)

Preberite več: Mile Simeunović - intervju

Mile Simeunović je ambasador 8. praznika

Simeunović in vabilo na 8. Praznik SlofutsalaOrganizatorji največjega malonogometnega turnirja v Sloveniji z veseljem in ponosom objavljamo, da smo k sodelovanju privabili najboljšega igralca vseh časov v Sloveniji in tudi veliko širše – Mileta Simeunovića.
Nekdaj profesionalec v Italiji in Rusiji, kjer se je okitil tudi z naslovom državnega prvaka, dolgoletni

Preberite več: Mile Simeunović je ambasador 8. praznika

Dodatne informacije