Vzajemna

11. PRAZNIK SLOFUTSALA 2016 - najava

PRAZNIK SLOFUTSALA 2016, najkvalitetniji malonogometni turnir u Sloveniji, če se održavati od 24.-26.6.2016! Prošle godine su nastupile najbolje slovenske ekipe - medju njima su bili ponajbolji igrači futsala i malog nogometa u Sloveniji, a isto tako i mnogi vrsni igrači velikog nogometa, a u veliko zadovoljstvo i čast su nam bili i nastupi ekipa iz Hrvatske, BiH, Austrije i Srbije, koje su puno doprinijele ka sijajnom ugodjaju i pokazala mnogo odličnih poteza.Na Prazniku se na jednom mjestu okupe svi što nešto znače u futsal Sloveniji, što se jasno vidi i po imenima igrača, koji su spisali istoriju ovog turnira - medju najboljima pronalazimo same vrsne pojedince, počevši s ponajboljim futsal igračem svih vremena na ovoj teritoriji - Milivojem Simeunovićem i mnogim drugima, koji su obilježili ovaj turnir - Igor Osredkar (kapetan slofutsal reprezentacije), Alen Fetić, Rok Grželj, Kristjan Čujec, Rok Mordej, portiri Igor Bratič, Aljoša Mohorič, Damir Puškar i mnogi drugi koje možete pronači u "DVORANI SLAVNIH" na desnoj strani portala.

Najbolje ekipe i igrače nagradjuje i aktualna MISS Slovenije, kako je bio običaj u poslednje dve godine!

Preberite več: 11. PRAZNIK SLOFUTSALA 2016 - najava

RASPORED 10. Praznika Slofutsala

U kampu Siber je ambasador Praznika Slofutsala, Kristjan Čujec, obavio žreb 10. Praznika Slofutsala. Jubilejni, deseti Praznik, objeležava najbrojniji dolazak ekipa iz inozemstva dosad - po prvi put čemo ugostiti ekipu iz Austrije, SC Vienna Walzer, kao i neke več poznate prijatelje iz BiH (AFC Alternativo Ugljevik) i Srbije (Smederevo), te novince na turniru - ekipu PVC Džaja is Cazina te Gata1 Ideal Bau iz Bihača.

Lovoriko brani ekipa Jasko trade iz Škofljice, koja je prvi nositelj turnira, na kojem čemo se opet moči diviti majstorstvu brojnih najboljih igrača futsala i nogometa u Sloveniji. Ekipe su podijeljene u grupe po tri, u sominu finala, koja se igra u nedelju, 21.6. plasiraju se pobjednici grupa i 6 najboljih drugoplasiranih ekipa.

Preberite več: RASPORED 10. Praznika Slofutsala

Lopte SELECT i do 50% jeftinije na 10. Prazniku!

JedNa 10. Prazniku ekskluzivni popusti na lopte Selectne od najboljih lopti za futsal (a i veliki nogomet), Danskog proizvodjača SELECT, čete moči SAMO na Prazniku Slofutsala  (19.-21.6. 2015) nabaviti po neverovatno ugodnim cenama! Na sve Selectove lopte če zastupnik dati  turnirske popuste, a neke če biti snižene čak za 50%!

Preberite več: Lopte SELECT i do 50% jeftinije na 10. Prazniku!

Ekskluzivne cijene Kelmica na Prazniku Slofutsala!

Ekskluzivni popusti na copate Kelme samo na Prazniku Slofutsala 2015Na 10. Prazniku Slofutsala (19.-21.6.2015) bit če moguče kupiti oficijalne patike turnira Kelme s velikim turnirskim popustima (30% i više), a odlične Millenium Sala ekskluzivno po samo 35 €!
Uz to svi igrači če dobiti i kupone s popustima koje če moči iskoristiti i kasnije u trgovini Patrick Šport na Celovški 34 v Ljubljani (preko puta od sportske dvorane Hala Tivoli. Telefon - 01 439 10 10).
Još jedan razlog, da dodjete na največi slovenski turnir. Informacije i prijave na +386 31 381 635  (Marko) ili email: marko@turnirji.com.

10. PRAZNIK SLOFUTSALA - najava

Predsjednik organizacijskog odbora Brane Bertoncelj je podelio nagradu predstavniku ekipe Alumnus KelmePRAZNIK SLOFUTSALA 2015, najkvalitetniji malonogometni turnir u Sloveniji, če se održavati od 19.-21.6.2015! Prošle godine (2014) nastupile su čak 45 ekipe - medju njima su bili ponajbolji igrači futsala i malog nogometa u Sloveniji, a isto tako i mnogi vrsni igrači velikog nogometa, a u veliko zadovoljstvo i čast su nam bili i nastupi ekipa iz Hrvatske, BiH i Češke, koje su puno doprinijele ka sijajnom ugodjaju i pokazala mnogo odličnih poteza.

Na Prazniku se na jednom mjestu okupe svi što nešto znače u futsal Sloveniji, što se jasno vidi i po imenima igrača, koji su spisali istoriju ovog turnira - medju najboljima pronalazimo same vrsne pojedince, počevši s ponajboljim futsal igračem svih vremena na ovoj teritoriji - Milivojem Simeunovićem i mnogim drugima, koji su obilježili ovaj turnir - Igor Osredkar (kapetan slofutsal reprezentacije), Alen Fetić, Rok Grželj, Kristjan Čujec, Rok Mordej, Aleksandar Ilić, Milan Adrinek, Rade Rusmir, Tomi Horvat, Gorazd Drobnić, portiri Igor Bratič, Aljoša Mohorič, Damir Puškar, Asmir Alić i mnogi drugi koje možete pronači u "DVORANI SLAVNIH" na desnoj strani portala.

Preberite več: 10. PRAZNIK SLOFUTSALA - najava

MISS SLOVENIJE nagradila najbolje na 9. prazniku SLOfutsala!

Najbolji futsal turnir u Sloveniji se ove godine pobrinuo za još jedno lijepo (i to doslovno) iznenađenje – najbolje ekipe i pojedince u konkurenciji čak 45 ekipa, nagradila je najljepša slovenska djevojka, Miss Slovenije Maja Cotič.
Maja je uz pomoč Slovenskog sportaša godine, Petra Prevca, podijelila za više od 4.100 € nagrada i čak 22 pehara – izmedju njih i novi, unikatni prelazni pehar, koji je plijenio pažnju prisutnih. Novi pehar sastavljen je od granita, marmora, kristal, masivnog drveta i atraktivne »posude«, a dimenzijama premašuje i famozni »Stanleyev pehar iz američke NHL«.

Preberite več: MISS SLOVENIJE nagradila najbolje na 9. prazniku SLOfutsala!

Dodatne informacije